Zelfgemaakte varkens Cordon Bleu

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Zelfgemaakte varkens Cordon Bleu” uit de airfryer.

  • 2 stukken varkensfiletlapjes
  • 2 plakken (jonge) kaas
  • 2 plakken ham
  • Peper
  • Zout
  • Paneermeel
  • 1 ei

Bereidingswijze

1 Filetlapjes snijden

Snijd de varkensfiletlapjes open, maar niet helemaal door. Zodat je deze straks eenvoudig kunt dichtslaan.

2 Op smaak brengen

Vervolgens breng je de filet lapjes op smaak met wat peper en zout. Verdeel de ham en kaas tussen de fileetlapjes. Steek deze vervolgens aan één kant vast met een cocktailprikker.

3 Paneer laag aanbrengen

In een diep bord kluts je een ei, breng het ei op smaak met peper en zout. Strooi vervolgens paneermeel op een ander bord. Haal de cordon bleu door het ei heen. En vervolgens door het bord paneermeel.

4 Tijd voor de airfryer

Plaats de varkens cordon bleu voor 12-16 minuten in de airfryer op 180 graden. Draai deze halverwege om.

Tip: Extra krokant maken? Voeg dan wat zonnebloem olie toe.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *