Zelfgemaakte varkens Cordon Bleu
Ontdek dit heerlijke recept om zelf Cordon Bleu uit de airfryer te maken. Ben je op zoek naar een versie met kip? Bekijk dan eens onze kip cordon bleu.

- Voorbereiding: 10 minBaktijd: 15 minTotaal: 25 minHoofdgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Zelfgemaakte varkens Cordon Bleu” uit de airfryer.
2 personen- 2 stuk(s) varkensfiletlapjes
- 2 plakken (jonge) kaas
- 2 plakken ham
- Peper
- Zout
- Paneermeel
- 1 ei
Bereidingswijze
1 Filetlapjes snijdenSnijd de varkensfiletlapjes open, maar niet helemaal door. Zodat je deze straks eenvoudig kunt dichtslaan.
2 Op smaak brengenVervolgens breng je de filet lapjes op smaak met wat peper en zout. Verdeel de ham en kaas tussen de fileetlapjes. Steek deze vervolgens aan één kant vast met een cocktailprikker.
3 Paneer laag aanbrengenIn een diep bord kluts je een ei, breng het ei op smaak met peper en zout. Strooi vervolgens paneermeel op een ander bord. Haal de cordon bleu door het ei heen. En vervolgens door het bord paneermeel.
4 Tijd voor de airfryerPlaats de varkens cordon bleu voor 12-16 minuten in de airfryer op 180 graden. Draai deze halverwege om.
Tip: Extra krokant maken? Voeg dan wat zonnebloem olie toe.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci28 maart 2025Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer