Cripsy Gnocchi

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Cripsy Gnocchi” uit de airfryer.

  • Gnocchi
  • 2 el. olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • 1 tl Paprika poeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder

Bereidingswijze

1 Doe alles in een kom

Doe de gnocchi in een grote kom en besprenkel met olijfolie. Hussel goed om ervoor te zorgen dat de gnocchi gelijkmatig bedekt is met olie.

2 Voeg de kruiden toe

Breng de gnocchi op smaak met zout, peper en eventuele kruiden naar keuze. Meng opnieuw om de smaken gelijkmatig te verdelen.

3 Tijd voor het bakken

Bak de gnocchi in de airfryer ongeveer 10 minuten op 200 graden (of tot ze goudbruin en knapperig zijn). Hussel de gnocchi halverwege deze gelijkmatig te bakken.

4 Voeg extra zout toe (optioneel)

Besprenkel met grof zeezout, voor extra smaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *