Maiskolven met honing en boter

- Voorbereiding: 5 minBaktijd: 20 minTotaal: 25 minVoorgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Maiskolven met honing en boter” uit de airfryer.
2 personen- 2 kolf(en) mais
- Boter
- 1.5 el Honing
- 2 el olijfolie
- 2 el cajun kruiden
- Zout
- 1 takje(s) Verse peterselie (optioneel)
Bereidingswijze
1 Kruid de maiskolvenBestrijk de maiskolven met olijfolie en kruid deze met cajun kruiden. Zorg ervoor dat de kruiden goed rondom de maiskolven zitten.
2 Gaar de maiskolvenPlaats de maiskolven in de airfryer en laat deze voor 12-15 minuten koken op 180 graden Celcius.
3 Maak de boter en honing marinadeSmelt boter en voeg hier honing aan toe. Mix deze door elkaar tot een glad resultaat.
4 Marineer de maiskolvenHaal de maiskolven uit de airfryer en smeer je honing-boter mengsel goed aan alle kanten van de maiskolf.
5 Grill in de airfryerGrill deze voor nog ongeveer 5 miniten op 200 graden Celcius in de airfryer.
6 Garnering (optioneel)Garneer de maiskolven met fijn gehakte peterselie voor het oog.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci17 juli 2023Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer