Maiskolven met honing en boter

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Maiskolven met honing en boter” uit de airfryer.

2 personen
  • 2 kolf(en) mais
  • Boter
  • 1.5 el Honing
  • 2 el olijfolie
  • 2 el cajun kruiden
  • Zout
  • 1 takje(s) Verse peterselie (optioneel)

Bereidingswijze

1 Kruid de maiskolven

Bestrijk de maiskolven met olijfolie en kruid deze met cajun kruiden. Zorg ervoor dat de kruiden goed rondom de maiskolven zitten.

2 Gaar de maiskolven

Plaats de maiskolven in de airfryer en laat deze voor 12-15 minuten koken op 180 graden Celcius.

3 Maak de boter en honing marinade

Smelt boter en voeg hier honing aan toe. Mix deze door elkaar tot een glad resultaat.

4 Marineer de maiskolven

Haal de maiskolven uit de airfryer en smeer je honing-boter mengsel goed aan alle kanten van de maiskolf.

5 Grill in de airfryer

Grill deze voor nog ongeveer 5 miniten op 200 graden Celcius in de airfryer.

6 Garnering (optioneel)

Garneer de maiskolven met fijn gehakte peterselie voor het oog.

Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.
Servacci
Toegevoegd door: Servacci
17 juli 2023
Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *