Maiskolven met honing en boter

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Maiskolven met honing en boter” uit de airfryer.

  • Maiskolven
  • Boter
  • Honing
  • Olijfolie
  • Cajun kruiden
  • Zout
  • Verse peterselie (optioneel)

Bereidingswijze

1 Kruid de maiskolven

Bestrijk de maiskolven met olijfolie en kruid deze met cajun kruiden. Zorg ervoor dat de kruiden goed rondom de maiskolven zitten.

2 Gaar de maiskolven

Plaats de maiskolven in de airfryer en laat deze voor 12-15 minuten koken op 180 graden Celcius.

3 Maak de boter en honing marinade

Smelt boter en voeg hier honing aan toe. Mix deze door elkaar tot een glad resultaat.

4 Marineer de maiskolven

Haal de maiskolven uit de airfryer en smeer je honing-boter mengsel goed aan alle kanten van de maiskolf.

5 Grill in de airfryer

Grill deze voor nog ongeveer 5 miniten op 200 graden Celcius in de airfryer.

6 Garnering (optioneel)

Garneer de maiskolven met fijn gehakte peterselie voor het oog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *