Maiskolven met honing en boter
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Maiskolven met honing en boter” uit de airfryer.
Bereidingswijze
1
Kruid de maiskolven
Bestrijk de maiskolven met olijfolie en kruid deze met cajun kruiden. Zorg ervoor dat de kruiden goed rondom de maiskolven zitten.
2
Gaar de maiskolven
Plaats de maiskolven in de airfryer en laat deze voor 12-15 minuten koken op 180 graden Celcius.
3
Maak de boter en honing marinade
Smelt boter en voeg hier honing aan toe. Mix deze door elkaar tot een glad resultaat.
4
Marineer de maiskolven
Haal de maiskolven uit de airfryer en smeer je honing-boter mengsel goed aan alle kanten van de maiskolf.
5
Grill in de airfryer
Grill deze voor nog ongeveer 5 miniten op 200 graden Celcius in de airfryer.
6
Garnering (optioneel)
Garneer de maiskolven met fijn gehakte peterselie voor het oog.