Corn Ribs

5 (1)

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Corn Ribs” uit de airfryer.

  • 2 maïskolven
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1/2 tl chilipoeder (optioneel)
  • Zout
  • Zwarte peper

Bereidingswijze

1 Snij de mais in "ribs"

Schil de maïskolven en snijd deze doormidden. (Mocht je echt gaan voor het ribs effect, snijd de maïskolven dan in 4 partjes)

2 Marineer de maiskolf

Meng in een bak de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, chilipoeder (indien gewenst), zout en peper. Roer deze vervolgens goed door elkaar.

3 Marineren

Marineer de delen van de maïskolf in de marinade en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

4 Bakken

Leg de maïskolven in de airfryer en bak deze gedurende 12-15 minuten. Voor het beste resultaat draai je de mais halverwege om zodat deze gelijkmatig garen.

5 Serveren

Haal de corn ribs uit de airfryer en laat ze even afkoelen voordat je ervan geniet. Je kunt ze serveren met een dipsaus naar keuze, zoals knoflooksaus, barbecuesaus of een pittige mayonaise.

1 reactieVerberg reacties Toon alle reacties
  • Marvin R

    Top gerecht! Heerlijke snack voor in de avond

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *