Corn Ribs

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Corn Ribs” uit de airfryer.
Bereidingswijze
Schil de maïskolven en snijd deze doormidden. (Mocht je echt gaan voor het ribs effect, snijd de maïskolven dan in 4 partjes)
Meng in een bak de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, chilipoeder (indien gewenst), zout en peper. Roer deze vervolgens goed door elkaar.
Marineer de delen van de maïskolf in de marinade en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.
Leg de maïskolven in de airfryer en bak deze gedurende 12-15 minuten. Voor het beste resultaat draai je de mais halverwege om zodat deze gelijkmatig garen.
Haal de corn ribs uit de airfryer en laat ze even afkoelen voordat je ervan geniet. Je kunt ze serveren met een dipsaus naar keuze, zoals knoflooksaus, barbecuesaus of een pittige mayonaise.