Zelfgemaakte shoarma
- Voorbereiding: 5 minBaktijd: 15 minTotaal: 20 minHoofdgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Zelfgemaakte shoarma” uit de airfryer.
2 personen- 500 gr kalkoenfilet of kipfilet
- 1 stuk(s) rode ui
- 2 el shoarmakruiden
- 1 el olijfolie
Bereidingswijze
1Snij de kipfilet of kalkoenfilet in dunne reepjes. Plaats deze vervolgens in een kom met de shoarmakruiden en olijfolie. Meng het geheel goed door elkaar, zodat al het vlees goed is bedekt met de kruiden.
2Snij de ui in halve ringen. Plaats het vlees en de ui in de airfryer en bak deze gedurende 12-15 minuten op 180 graden Celsius.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci31 januari 2025Te serveren met pita broodjes of flatbread. Voor de echte ervaring gebruik je knoflooksaus en sambal.
Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer