Gevulde paprika

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Gevulde paprika” uit de airfryer.
Bereidingswijze
1
Snij de groente
Snijd de bovenkant van de paprika’s af en verwijder de zaadlijsten. Snipper een de gele ui(en).
2
Bak het gehakt in een pan
Bak in een pan het gehakt, de ui en geperste knoflook totdat het gaar is. Voeg vervolgens de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano en peper en zout naar smaak toe. Meng het geheel goed door elkaar.
3
Vul de paprika's
Vul vervolgens de paprika’s met het gekruide gehakt. Druk deze goed aan.
Optioneel: Bestrooi de bovenkant met geraspte jong belegen of cheddar kaas.
4
Plaats deze in de airfryer
Plaats de gevulde paprika’s in de airfryer en bak deze voor 12-15 minuten af op 180 graden °C. Dit zorgt ervoor dat de paprika zacht wordt en de kaas goed kan smelten.
Eetsmakelijk!