Gevulde paprika

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Gevulde paprika” uit de airfryer.

  • 2 paprika's
  • 150 gr rundergehakt
  • 1 gele ui
  • 1 teen knoflook
  • ½ el tomatenpuree
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

1 Snij de groente

Snijd de bovenkant van de paprika’s af en verwijder de zaadlijsten. Snipper een de gele ui(en).

2 Bak het gehakt in een pan

Bak in een pan het gehakt, de ui en geperste knoflook totdat het gaar is. Voeg vervolgens de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano en peper en zout naar smaak toe. Meng het geheel goed door elkaar.

3 Vul de paprika's

Vul vervolgens de paprika’s met het gekruide gehakt. Druk deze goed aan.

Optioneel: Bestrooi de bovenkant met geraspte jong belegen of cheddar kaas.

4 Plaats deze in de airfryer

Plaats de gevulde paprika’s in de airfryer en bak deze voor 12-15 minuten af op 180 graden °C. Dit zorgt ervoor dat de paprika zacht wordt en de kaas goed kan smelten.

Eetsmakelijk!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *