Frisse kabeljauwfilet
Kabeljauw uit de airfryer kun je zelf gemakkelijk maken met dit recept. Je kunt er altijd voor kiezen om meer of andere kruiden te gebruiken.

- Voorbereiding: 5 minBaktijd: 10 minTotaal: 15 minHoofdgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Frisse kabeljauwfilet” uit de airfryer.
2 personen- 2 stuk(s) kabeljauwfilets (ongeveer 150 gram per filet)
- 1 tl paprikapoeder
- 0.5 tl knoflookpoeder
- 1 tl citroensap
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
1 VoorbereidenDroog de kabeljauwfilet.
2 Kabeljauw op smaak brengenMeng in een kom de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout. Breng deze vervolgens aan op de filets. Mocht je tijd hebben, laat de filets dan even rusten zodat de smaken goed kunnen intrekken.
3 Tijd voor de airfryerVerwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de kabeljauw filets in de airfryer en bak deze 10 minuten af, halverwege draaien.
Eet smakelijk!
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci29 maart 2025Serveer met een frisse yoghurtdip, ravigottesaus of zelfgemaakte tartaarsaus en wat citroenpartjes.
Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer