Frisse kabeljauwfilet

Beoordeel als eerste

Kabeljauw uit de airfryer kun je zelf gemakkelijk maken met dit recept. Je kunt er altijd voor kiezen om meer of andere kruiden te gebruiken.

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Frisse kabeljauwfilet” uit de airfryer.

2 personen
  • 2 stuk(s) kabeljauwfilets (ongeveer 150 gram per filet)
  • 1 tl paprikapoeder
  • 0.5 tl knoflookpoeder
  • 1 tl citroensap
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

1 Voorbereiden

Droog de kabeljauwfilet.

2 Kabeljauw op smaak brengen

Meng in een kom de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout. Breng deze vervolgens aan op de filets. Mocht je tijd hebben, laat de filets dan even rusten zodat de smaken goed kunnen intrekken.

3 Tijd voor de airfryer

Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de kabeljauw filets in de airfryer en bak deze 10 minuten af, halverwege draaien.

Eet smakelijk!

Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.
Servacci
Toegevoegd door: Servacci
29 maart 2025

Serveer met een frisse yoghurtdip, ravigottesaus of zelfgemaakte tartaarsaus en wat citroenpartjes.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *