Zelfgemaakte vissticks

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Zelfgemaakte vissticks” uit de airfryer.
Bereidingswijze
Snijd de visfilet in repen van ongeveer 3 cm breed. Dep ze droog met keukenpapier.
Zet 2 borden en 1 grote kom klaar.
Meng het paneermeel met de kruiden in een grote kom. In een diep bord klop je het ei los en in het tweede bord leg je een laagje bloem. Haal de zelfgemaakte vissticks door de bloem (schud overtollige bloem af), dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Druk deze goed aan.
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Leg de vissticks in de airfryer en besprenkel licht met olijfolie voor extra krokantheid. Bak deze 8-10 minuten en draai halverwege om.
Eet smakelijk!
Serveer met een frisse yoghurtdip, ravigottesaus of zelfgemaakte tartaarsaus en wat citroenpartjes.