Knapperige knoflook bimi

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Knapperige knoflook bimi” uit de airfryer.
Bereidingswijze
Was de bimi en dep ze goed droog met een keukenpapier, snijd indien nodig een stukje van de onderkant af.
De onderkant van bimi kan soms wat harder en vezeliger zijn dan de rest van de stengel. Door een klein stukje (ongeveer 0,5 cm) af te snijden, zorg je ervoor dat de bimi overal even mals wordt en beter de kruiden en olie opneemt. Dit voorkomt ook dat er taaie stukjes in je gerecht zitten.
Meng in een kom de bimi met olijfolie, geperste knoflook, chilivlokken, peper en zout. Zorg ervoor dat alle bimi goed bedekt is met de kruiden.
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Plaats de bimi in het mandje van de airfryer. Bak deze vervolgens 6-8 minuten, afhankelijk van hoe knapperig je ze wilt. Schud halverwege even om.
Optioneel: bestrooi met sesamzaadje of Parmezaanse kaas voor extra smaak.
De airfryer bimi is heerlijk te combineren met zalm uit de airfyrer.