Gevulde paprika

- Voorbereiding: 10 minBaktijd: 15 minTotaal: 25 minKoolhydraatarmGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Gevulde paprika” uit de airfryer.
2 personen- 2 stuk(s) paprika's
- 150 gr rundergehakt
- 1 stuk(s) gele ui
- 1 teen knoflook
- 0.5 el tomatenpuree
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl oregano
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
1 Snij de groenteSnijd de bovenkant van de paprika’s af en verwijder de zaadlijsten. Snipper een de gele ui(en).
2 Bak het gehakt in een panBak in een pan het gehakt, de ui en geperste knoflook totdat het gaar is. Voeg vervolgens de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano en peper en zout naar smaak toe. Meng het geheel goed door elkaar.
3 Vul de paprika'sVul vervolgens de paprika’s met het gekruide gehakt. Druk deze goed aan.
Optioneel: Bestrooi de bovenkant met geraspte jong belegen of cheddar kaas.
4 Plaats deze in de airfryerPlaats de gevulde paprika’s in de airfryer en bak deze voor 12-15 minuten af op 180 graden °C. Dit zorgt ervoor dat de paprika zacht wordt en de kaas goed kan smelten.
Eetsmakelijk!
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci03 februari 2025Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer