Krokante aardappels in schil met knoflook en Parmezaanse kaas
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Krokante aardappels in schil met knoflook en Parmezaanse kaas” uit de airfryer.
Bereidingswijze
Doe de aardappels met schil in een kom en voeg de olijfolie, paprikapoeder, peper en zout toe. Hussel deze door elkaar.
Plaats de aardappels in de airfryer voor 20-25 minuten op 200 graden. Hussel deze halverwege zodat alle kanten goed gaar en krokant worden.
Maak terwijl de aardappels in de airfryer zitten de boter. Voeg 2 eetlepels boter in een kleine kom toe en voeg 2 gerapte tenen knoflook toe.
Snij de verse peterselie fijn en voeg deze aan de boter toe.
Plaats deze voor 1 minuut in de magnetron totdat deze is gesmolten.
Gooi de gesmolten boter over de aardappels en voeg zoveel Parmezaanse kaas toe naar wens.
Eet smakelijk!