Krokante aardappels in schil met knoflook en Parmezaanse kaas

Beoordeel als eerste

Ingrediënten

Hieronder vind je de ingrediënten voor “Krokante aardappels in schil met knoflook en Parmezaanse kaas” uit de airfryer.

  • Aardappels
  • 700gr kleine aardappels met schil
  • 1el olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • 1tl paprikapoeder
  • Boter
  • 2 el. boter
  • 2 tenen knoflook
  • Verse peterselie

Bereidingswijze

1 Voorbereiding

Doe de aardappels met schil in een kom en voeg de olijfolie, paprikapoeder, peper en zout toe. Hussel deze door elkaar.

2 Plaats in de airfryer

Plaats de aardappels in de airfryer voor 20-25 minuten op 200 graden. Hussel deze halverwege zodat alle kanten goed gaar en krokant worden.

3 Maak de boter

Maak terwijl de aardappels in de airfryer zitten de boter. Voeg 2 eetlepels boter in een kleine kom toe en voeg 2 gerapte tenen knoflook toe.

Snij de verse peterselie fijn en voeg deze aan de boter toe.

Plaats deze voor 1 minuut in de magnetron totdat deze is gesmolten.

4 Voeg alles samen

Gooi de gesmolten boter over de aardappels en voeg zoveel Parmezaanse kaas toe naar wens.

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *