Geroosterde bloemkool

- Voorbereiding: 5 minBaktijd: 25 minTotaal: 30 minBijgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Geroosterde bloemkool” uit de airfryer.
2 personen- 1 stuk(s) bloemkool
- 1 el olijfolie
- 0.5 tl paprikapoeder
- 0.5 tl knoflookpoeder
- Zwarte peper
- Zout
Bereidingswijze
1 Snij de bloemkoolSnijd de bloemkool in kleine roosjes en doe deze vervolg in een kom, zodat je deze kunt marineren.
2 Marineer de bloemkoolBesprenkel de gesneden bloemkool met olijfolie en voeg de kruiden toe. Hussel tot alle bloemkool bedekt is met de kruiden.
3 Airfry de bloemkoolDoe de bloemkool in de standaardmand van de airfryer. Bak deze vervolgens 10 minuten op 180 graden. Draai deze vervolgens om en bak deze nogmaals 10 minuten.
Mocht je van krokant houden, bak deze dan nog 5 minuten.
4 Serveer met saus (optioneel)Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci26 juni 2023Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAM11 reactiesVerberg reacties Toon alle reacties- Mare23 maart 2024
Na 8 minuten op 180 graden al veel te krokant en bijna zwart. Had de roosjes expres groot gehouden. Bij mij was het meer gecremeerde bloemkool uit de airfryer. Geen succes
- Nikki8 mei 2024
Super lekker!
- Petra20 mei 2024
Ben van zin om een airfryer aan te schaffen, maar ik wil wel eerst leuke recepten zien voor de aanschaf
- Antonia Lenaerts21 mei 2024
Lekker recept
- Antonia Lenaerts21 mei 2024
Zeer kont van recept
- Paula Corremans21 mei 2024
Fijn om telkens een recept uit te proberen .
- Petra11 juni 2024
2 x 10 minuten is mogelijk veel teveel. Mijn Airfryer kan het eigenlijk wel binnen tien minuten in totaal.
- Veerle25 juli 2024
Zeer lekker , was klaar met 2 x 8 min op 180°, lekker met coctailsausje
- Nicola22 oktober 2024
Echt heel lekker. Nog beetje garam masala over gedaan en laatste 5 minuten kaas.
Dit is een blijvertje! - Dineke9 november 2024
Erg lekker! Roosjes eerst 10 minuten gestoomd, omdat ze anders zo hard kunnen zijn.
Na 5 minuten na het draaien op 150° gezet, want kans op zwarte bloemkool. - An11 december 2024
Ik vond het veel te hard, niet goed gaar. Misschien beter om het eerst 5 minuten voor te koken en daarna marineren, en dan in de airfryer?
Laat een reactie achter Reactie annulerenWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer