Kapsalon
Zin om eens lekker te snacken? Maak dan als hoofdgerecht Turkse kapsalon uit de airfryer!

- Voorbereiding: 10 minBaktijd: 30 minTotaal: 40 minHoofdgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Kapsalon” uit de airfryer.
2 personen- 400 gr friet (voorgegaard)
- 300 gr kebab of shoarma flakes
- 4 plakken jonge of jongbelegen kaas
- 100 gr ijsbergsla (in reepjes)
- 2 plak(ken) tomaat
- 0.5 stuk(s) komkommer (in plakjes)
- Knoflooksaus
- Sambal
Bereidingswijze
1 Patat / Friet in de airfryerBak de airfryer / voorgebakken friet / patat voor ongeveer 15 minuten in de airfryer op 200 graden.
2 Voeg de shoarma toeWanneer de friet / patat bijna gaar is, voeg je de shoarma flakes toe bovenop de friet / patat. Bak deze vervolgens 10 minuten mee.
3 Voeg de kaas toeLeg de plakken kaas nu op de flakes en laat deze voor 5 minuten smelten op 180 graden Celsius of totdat de kaas gesmolten is naar wens
4 Haal de kapsalon uit de airfryerHaal de zelfgemaakte kapsalon nu uit de airfryer en voeg de ijsbergsla, plakjes tomaat en komkommer toe. Serveer deze met knoflooksaus en sambal.
Eet smakelijk!
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci23 april 2025Mocht je zin hebben in meer groente? Voeg dan nog wat rode kool, dungesneden wortel en ui toe.
Mocht je het leuk vinden kun je het ook opdienen in een klassiek aluminium bakje.
Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer