Halloumi
Halloumi uit de airfryer moet je echt eens proberen, simpel en lekker.

- Voorbereiding: 5 minBaktijd: 10 minTotaal: 15 minVoorgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Halloumi” uit de airfryer.
2 personen- 225 gr Halloumi
- 1 el olijfolie
- 1 tl (gerookte) paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
1 Halloumi op smaak brengenDep de halloumi aan beide kanten droog met keukenpapier. Snij deze in stukken van ongeveer 1 cm dik.
Smeer deze vervolgens in met een mengsel van olijfolie, (gerookte) paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout.
2 Tijd voor de airfryerPlaats de gekruide halloumi voor 8-10 minuten in de airfryer op 180 graden. Halverwege draaien zodat beide kanten lekker krokant worden.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci15 maart 2025Serveer de halloumi uit de airfryer met een saus of dip (zoals tzatziki).
Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer