Gegrilde kipfilet gevuld met pesto mozzarella

- Voorbereiding: 8 minBaktijd: 17 minTotaal: 25 minHoofdgerechtGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Gegrilde kipfilet gevuld met pesto mozzarella” uit de airfryer.
2 personen- 2 stuk(s) kipfilet
- 1 el pesto
- 1 bol(len) Mozzarella
- 1 el olijfolie
- 1 el cajun kruiden
Bereidingswijze
1 Was je kipBegin met het wassen van de kip met azijn of citroen.
2 Snij de kipSnij de kipfilet horizontaal door midden, maar niet helemaal door. Zodat je de mozzarella en pesto er tussen kunt smeren.
3 Beleg de kipSmeer de pesto in het midden van de kip en snij de mozzarella in kleine plakken. Leg deze vervolgens tussen de kip.
4 Kruid de kipWanneer je de kip hebt dichtgeklapt kun je deze eventueel vastzetten met een satéprikker. Kruid deze vervolgens met de cajun kruiden.
5 Gaar in de airfryerGaar de kip voor ongeveer 17 minuten op 200 graden in de airfryer.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci14 juli 2023Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer