Krokante kip wrap

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Krokante kip wrap” uit de airfryer.
Bereidingswijze
Was je kip (optioneel)
Snij de kipfilet in 2 gelijkmatige plakken. (Optioneel: gebruik een vleeshamer om deze gelijkmatig te maken).
Wanneer je dit hebt gedaan breng je de kip op smaak door de helft van de kruiden aan toe te voegen.
Maak de cornflakes fijn in een keukenmachine of kruimel deze met je handen of een ander voorwerp. Voeg hier de andere helft van de kruiden aan toe.
Kluts vervolgens 1 ei en leg deze in een diep bord. Haal de kipfilet door wat witte bloem, doop deze vervolgens in het eimengsel en daarna door de gemalen cornflakes. Zorg ervoor dat beide kanten en de zijkanten goed zijn bedenkt in de cornflakes. Dit zorgt voor het krokante effect.
Verpak de krokante kip nu in vershoudfolie en leg deze een halfuur in de vriezer zodat deze compact wordt.
Plaats deze vervolgens in de airfryer op 200 graden voor 12-15 minuten (afhankelijk van de dikte). Voor een extra krokant effect kun je wat zonnebloemolie toevoegen aan de boven en onderkant van de krokante kip. Draai deze halverwege om.
Snij de kipfilet vervolgens in reepjes en leg deze op de wrap. Voeg hier vervolgens de ijsbergsla, plakjes tomaat en saus naar keuze aan toe. Rol deze op en eetsmakelijk!
Mocht je fan zijn van de McDonalds McWrap Honey Mustard, voeg dan een honing mosterd saus toe aan de wrap.