Kipcorn taart
Misschien heb je de kipcorn taart van Milo van de Bankzitters voorbij horen komen in de Podcast. Heb je nou trek gekregen? Maak hem dan via onderstaand recept.

- Voorbereiding: 10 minBaktijd: 12 minTotaal: 22 minSnackGa direct naar
Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Kipcorn taart” uit de airfryer.
2 personen- 4 stuk(s) airfryer kipcorns
- 1 stuk(s) vers bladerdeegvel
- Curry
- 1 Ei
Bereidingswijze
1 Bak de kipcornsBak de kipcorns volgens de verpakking.
2 Bladerdeeg insmerenRol de bladerdeeg uit en prik hier wat gaten in met een vork. Bestrijk de helft hiervan met curry. Maak van de andere helft reepjes die je straks gaat gebruiken als versiering.
Tip: Plaats deze in een overschaal die in de airfryer past.
3 Kluts je eiKluts ondertussen een ei om zometeen het bladerdeeg mee te bestrijken.
4 Tijd om te beleggenPlaats de kipcorns op de ingesmeerde kant met bladerdeeg. Leg als een soort vlecht de stroken bladerdeeg tussen de kipcorns. Bestrijk met het geklutste ei de bovenliggende bladerdeegvellen. Druk de zijkanten goed aan als een taart.
5 Tijd voor de airfryerPlaats deze vervolgens voor 12 minuten op 200 graden in de airfryer en eetsmakelijk.
Houd er rekening mee dat de exacte bereidingstijd kan variëren afhankelijk van de grootte, dikte of portie evenals de specificaties van je airfryer. Het is altijd aan te raden om regelmatig te controleren of het gerecht gaar is.Over de auteurToegevoegd door: Servacci06 februari 2025Wekelijkse inspiratie Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elke week de nieuwste recepten voor in de airfryer.Altijd gratis en geen SPAMWebsite laten maken? | Brthmrk Copyright © 2025 - Uit de Airfryer