Kipcorn taart

Ingrediënten
Hieronder vind je de ingrediënten voor “Kipcorn taart” uit de airfryer.
Bereidingswijze
1
Bak de kipcorns
Bak de kipcorns volgens de verpakking.
2
Bladerdeeg insmeren
Rol de bladerdeeg uit en prik hier wat gaten in met een vork. Bestrijk de helft hiervan met curry. Maak van de andere helft reepjes die je straks gaat gebruiken als versiering.
Tip: Plaats deze in een overschaal die in de airfryer past.
3
Kluts je ei
Kluts ondertussen een ei om zometeen het bladerdeeg mee te bestrijken.
4
Tijd om te beleggen
Plaats de kipcorns op de ingesmeerde kant met bladerdeeg. Leg als een soort vlecht de stroken bladerdeeg tussen de kipcorns. Bestrijk met het geklutste ei de bovenliggende bladerdeegvellen. Druk de zijkanten goed aan als een taart.
5
Tijd voor de airfryer
Plaats deze vervolgens voor 12 minuten op 200 graden in de airfryer en eetsmakelijk.